Motoare industriale
Stiri

 

Prin parteneriatele pe care GEF ENERGY le detine, putem oferi urmatoarele tipuri de motoare:

- Motoare noi TEDOM, cu combustibil diesel in gama de putere 242-310 kW, certificate UIC III B (pentru aplicatii mobile non rutiere), cu posibilitatea de folosire in: tractiune feroviara, tractiune navala sau maritima, aplicatii petroliere, grupuri electrogene. Motoarele pot fi oferite atat in varianta orizontala cat si in varianta verticala.

Pentru situatia in care pentru proiecte dvs. feroviare este nevoie de puteri mai mari (intre 400 si 4000kW), va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru a gasi cea mai avantajoasa solutie pentru dvs prin intermediul partenerului nostru ABC (Anglo-Belgian Corporation).

 

 

- Motoare noi TEDOM cu combustibil gaz natural in gama de putere 100-180 kW, cu declaratie de conformitate ATEX respectiv echipamentele aferente motorului certificate ATEX, cu posibilitatea de folosire in: aplicatii de comprimare gaz cu piston sau surub, grupuri electrogene. Motoarele pot fi oferite atat in varianta orizontala cat si in varianta verticala.

- Motoare noi TEDOM cu combustibil GPL, in gama de putere 90-160 kW, cu posibilitatea de folosire in: tractiune auto, grupuri electrogene. Motoarele pot fi oferite atat in varianta orizontala cat si in varianta verticala.

- Motoare noi TEDOM cu combutibil gaz natural comprimat, in gama de putere 180-260 kW, cu certificari de omologare EURO 5-EEV, cu posibilitatea de folosire in tractiune auto (autobuze, camioane). Motoarele pot fi oferite atat in varianta orizontala cat si in varianta verticala.

- Prin intermediul partenerului LarMar Industries, putem oferi motoare reparate capital (CAT, Waukesha, Cummins), cu combustibili atat diesel cat si gaz natural, in gama de putere 130-625 kW. Toate motoarele reparate capital beneficiaza de garantie si sunt oferite in confirmitate cu standardele producatorului si cu buletine de analiza si proba inainte de livrare. Motoarele pot fi utilizate pentru innobilarea aplicatiilor de compresie gaze sau a aplicatiilor petroliere.

Pentru toate motoarele oferite, operatiile de service aferente in perioada de garantie pot fi efectuate fie de catre personalul GEF ENERGY, fie de catre personalul instruit al clientului sub supervizarea personalului GEF ENERGY (in vederea minimizarii costurilor clientilor referitor la exploatarea motoarelor si in vederea folosirii propriei forte de munca in aceste operatiuni).

 

GEF ENERGY - 2015, Toate drepturile rezervate