Echipamente cogenerare
Stiri

 

Prin intermediul diviziei de cogenerare a companiei TEDOM, putem oferi o gama completa de echipamente de cogenerare respectiv pompe de gaz.

Prin intermediul echipamentelor de cogenerare de inalta eficienta oferite de TEDOM, poate fi generata atat energie electrica cat si energie termica, investitorii in solutii de cogenerare beneficiind de subventii din partea guvernului si de preturi reglementate pentru vanzarea energiei electrice respectiv a energiei termice obtinute; avantaje care amortizeaza investitia intr-un termen scurt. Pentru un calcul personalizat, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Familia de echipamente de cogenerare TEDOM este compusa din 3 serii:

- Seria MICRO, cu gama de putere electrica 7-48 kW, gama de putere termica 17.2-91 kW respectiv consumul specific de gaz 2.7-15.6 m3/h. In seria MICRO sunt utilizate motoare KUBOTA, de origine japoneza.

- Seria CENTO, cu gama de putere electrica 50-497 kW, gama de putere termica 79-588 kW respectiv consumul specific de gaz 15.7-131 m3/h. In seria CENTO sunt utilizate motoare TEDOM de origine ceha respectiv Liebherr de origine germana.

- Seria QUANTO, cu gama de putere electrica 400-2000 kW, gama de putere termica 456-1977 respectiv consumul specific de gaz 101-485 m3/h. In seria QUANTO sunt utilizate motoare MWM de origine germana.

Prin intermediul pompelor de gaz, poate fi obtinuta atat caldura cat si frig, elemente utile in cazul afacerilor de tip agricol, unde specificul activitatii este de a furniza o temperatura constanta pentru asigurarea productiei cat si pentru a asigura zone reci in vederea depozitarii produselor obtinute in urma procesului agricol. Alte aplicatii in care pompele de gaz pot aduce economii substantiale in procesul de incalzire respectiv racire sunt sectiile de procesare a alimentelor, parcuri industriale, cladiri de birouri, stadioane pentru sporturile de iarna, spitale, scoli, hoteluri, etc.

Prin intermediul TEDOM poate fi oferita familia de pompe de gaz POLO, cu putere de racire de pana la 136 kW respectiv putere de incalzire de pana la 250 kW.

 

GEF ENERGY - 2015, Toate drepturile rezervate