Automatizari

 

Prin intermediul echipei noastre de ingineri putem veni in intampinarea proiectelor dvs. cu panouri de automatizare la cheie, in functie de specificatiile cerute.

Avem posibilitatea de a oferi la cerere paneluri certificate ATEX (logica electronica in cutie antideflagranta), ingloband elemente de decizie logica de ultima ora, configuratie parametrizabila in functie de proiect (numar de intrari/iesiri catre/spre motor, echipamentele antrenate de motor, informatii provenite de la senzorii din intreg ansamblul), posibilitate de monitorizare si control prin retea (internet, intranet, 3G, 4G, ethernet), posibilitate de a afisa pe display situatia curenta a echipamentului. Croind oferte personalizate, clientii au posibilitatea de a-si reduce preturile de achizitie a echipamentelor de automatizare, utilizand numarul de intrari si de iesiri adecvate proiectului.

O schita a unui panel de automatizare pentru industria de comprimare gaze poate fi observat mai jos. Avem disponibilitatea de a oferi panelurile de automatizare fie in carcasa antideflagranta, fie in carcasa clientului, fie in carcasa non antideflagranta (in functie de specificul proiectului - industria petrolului, industria constructoare de grupuri electrogene, industria de comprimare gaze, etc.).

Pentru a configura un panel de automatizare, nu ezitati sa ne contactati

 

GEF ENERGY - 2015, Toate drepturile rezervate