Monitorizare energie
Stiri

 

SC GEF ENERGY FREE SRL se angajeaza sa fie un partener de încredere pe termen lung pentru colaboratori. Prin diversitatea producatorilor pe care ii reprezentam, a personalului specializat si prin logistica de care dispunem, ne adresam tuturor constructorilor, antreprenorilor, arhitectilor si proiectantilor din domeniu, cu o gama completa de echipamente electrice insotite de certificate de calitate si conformitate privind normele si standardele in vigoare ale comunitatii europene. Avantajele companiei noastre care stau la baza relatiei cu partenerii de afaceri, furnizori sau clienti, sunt: calitatea, promptitudinea si beneficiul reciproc

SC GEF ENERGY FREE SRL a ales sa dezvolte solutii si servicii adaptabile la cerintele si nevoile clientilor; prin adoptarea unor perspective comune intelegem asigurarea si consolidarea succesului parteneriatelor nostre.

Prin intermediul partenerului Algodue Italy, putem oferi echipamente/produse electrice necesare instalatiilor electrice

Contoare monofazate si trifazate, pentru masurarea si controlul consumului, aprobat MID, pentru a fi combinate cu diferite module de comunicare.

Contoare de putere pentru controlul energiei industriale, montare pe sina DIN sau panou (96x96mm sau 144x144mm).

 

Bobine Rogowski pentru masurarea curentului, pentru a fi combinate cu integratoare de semnal pentru un kit de masurare autonom sau pentru a fi conectate cu dispozitive de masurare adecvate pentru utilizarea lor.

Analizator de calitate a puterii de clasa A certificat conform EN 50160 pentru a monitoriza calitatea puterii atat pentru aplicatii industriale, cat si pentru utilitatbi.

 

GEF ENERGY - 2015, Toate drepturile rezervate